Grilované bramborové špízy se slaninou

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
27 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, opereme a osušíme. Nakrájíme na čtvrtky, napícháme na špízové jehly střídavě se svitky slaniny. V míse smícháme zakysanou smetanu, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Bramborové špízy naskládáme do mělké mísy, zalijeme marinádou, otáčením dokonale obalíme a necháme chvíli marinovat.
  • 2
    Grilujeme přibližně 20 minut za častého otáčení a bohatého potírání zbylou marinádou. Podáváme s plátky rajčat a kolečky cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.