Grilované hřiby
35 min.
Ingredience
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceOlej rostlinný
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1kusRozmarýn čerstvý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
- 500gramůHříbky čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rozpuštěné máslo smícháme s olejem, citronovou šťávou, česnekem utřeným se solí a s kořením.
- 2Očištěné kloboučky větších hřibů ve směsi namáčíme a napichujeme je na jehly. Vložíme na rozehřátý gril a opékáme.
- 3Pokud směs zbyde, potíráme jí houby i během grilování.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.