Grilované jehněčí maso s rozmarýnem

20 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
34 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
492 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na jemno, smícháme v misce s rozmarýnem, vínem, olivovým olejem, dochutíme pepřem a solí.
  • 2
    Jehněčí kotlety omyjeme, osušíme, lehce naklepeme a potřeme připravenou marinovací směsí.
  • 3
    Kotlety opékáme na grilu 3 minuty z každé strany, během grilování je marinádou několikrát potřeme.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo pečivo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.