Grilované kuře haloumi a kyperský salát

50 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
616 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
48 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuřecí maso nakrájíme na plátky, vložíme do mísy a přidáme olej, nasekané oregano, pepř a sůl. Necháme 2 hodiny marinovat. Zatím si připravíme salát. Do mísy vložíme okurku nakrájenou na nudličky, rajčata nakrájená na kousky, cibuli na kolečka a nasekanou petrželovou nať. Promícháme, osolíme, opepříme, zalijeme olejem a vinným octem.
  • 2
    Marinované maso grilujeme 8 minut z každé strany, přidáme plátky sýru haloumi a poslední 4 minuty grilujeme s masem.
  • 3
    Na talíře upravíme plátky masa se sýrem a podáváme s připraveným salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.