Grilované kuře v bylinkové marinádě

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
901 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
62 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, omyté a osušené kuře rozdělíme na 8 porcí a naložíme přes noc do marinády. Kuře v marinádě překryjeme fólií a necháme marinovat v chladničce. Během marinování porce obracíme.
  • 2
    Marinádu připravíme smícháním oleje, medu, kečupu, sójové omáčky, soli, majoránky, oregana, tymiánu, bazalky, pepře, skořice, chilli koření, piva, octa, prolisovaného česneku a jemně nakrájené cibule.
  • 3
    Porce grilujeme po každé straně asi 15 minut a v průběhu grilování maso potíráme zbylou marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.