Grilované makrely s bylinkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
460 mg
Cukr
261 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmrazíme pozvolna makrely, opláchneme je a papírovou utěrkou osušíme. Zevnitř osolíme a opepříme.
  • 2
    Připravíme marinádu - prolisujeme česnek, smícháme ho s rozdrcenými bylinkami, paprikou, olejem a citronovou šťávou. Polovinou marinády potřeme makrely zevnitř i zvenku.
  • 3
    Hodinu necháme marinovat a občas obrátíme.
  • 4
    Na rozpáleném grilu ryby opečeme asi 10 minut z každé strany a potíráme zbylou marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.