Grilované olihně

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
725 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olihně posypeme mořskou solí a necháme 10 minut odležet.
  • 2
    Grilovací pánev vymažeme trochou oleje, silně rozehřejeme a olihně prudce opékáme po každé straně asi 1 minutu.
  • 3
    Zbývající olej rozmícháme s vinným octem. Přimícháme prolisovaný česnek, špetku cukru a petrželku. Osolíme a opepříme. Olihně promícháme se zálivkou, upravíme na mísu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.