Grilované plněné karbanátky
25 min.
Ingredience
- 1kilogramHovězí maso mleté
- 1kusCibule
- 150gramůStrouhanka
- 100mililitrůMléko polotučné
- 1lžičkaSůl
- 80gramůSýr Ementál (Primátor)
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1lžíceOlej olivový
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
15 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
919 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme a smícháme v misce s hořčicí.
- 2Mleté maso vidličkou rozmícháme, přidáme cibuli, sůl, pepř, petrželku, strouhanku a mléko. Masovou směs rozdělíme na 6 dílů, vytvoříme koule, do každé uděláme navlhčeným prstem hluboký otvor, naplníme sýrem s hořčicí, otvor uzavřeme a zlehka utvoříme karbanátky.
- 3Karbanátky klademe na olejem potřený rošt a z každé strany grilujeme zhruba 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.