Grilované vepřové maso

44 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
37 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
264 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme olej, med, kečup, sójovou omáčku, sůl, majoránku, oregano, tymián, skořici, chilli, pivo, ocet, utřený česnek a nadrobno nasekanou cibulku.
  • 2
    Maso nakrájíme na řízky a přidáme do vzniklé směsi a necháme 12 hodin v chladničce.
  • 3
    Po 12 hodinách řízky vyjmeme a grilujeme 7 minut z každé strany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.