Grilovaný biftek s česnekovým máslem
35 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
- 2lžičkySůl
- 3lžičkyČesnek
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 1lžícePetržel - nať
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 80mililitrůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
32 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
229 mg
Cukr
113 mg
Postup přípravy
- 1Jako první si připravíme česnekové máslo smícháním citronové šťávy, se dvěma lžičkami drceného česneku, sušenou petrželkou a přirozeně změklým čerstvým máslem.
- 2Odložíme do chladu a přichystáme si 4 porce, cca po 150 g, hovězí svíčkové. Porce masa potřeme olejem, který jsme smíchali se lžičkou drceného česneku, pepřem a solí.
- 3Grilujeme cca 10 minut po každé straně tak, aby byl biftek propečený. Podáváme na předem předehřátých talířích s porcí česnekového másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.