Grilovaný marinovaný losos

70 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z filetu z lososa stáhneme kůži, opláchneme, osušíme a nakrájíme na plátky. Posolíme, pokapeme limetkovou šťávou a necháme odležet.
  • 2
    Lilek rozkrájíme na kolečka, promícháme se 2 lžícemi olivového oleje, proložíme rozmarýnem a plátky česneku a osolíme.
  • 3
    Nejdříve na gril dáme kolečka lilku. Rybu ještě těsně před grilováním pokapeme zbylým olivovým olejem a opékáme ji asi 5 minut z obou stran.
  • 4
    Hotové podáváme s pečeným chlebem pokapaným olivovým olejem smíchaným s prolisovaným česnekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.