Grilovaný mečoun s citronovým dresinkem

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
28 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
175 mg
Cukr
218 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z mečouna osolíme, opepříme a ugrilujeme na grilovací pánvi nebo na grilu z každé strany dozlatova. Do misky nalijeme citronovou šťávu, přilijeme olej, osolíme, opepříme, česnek nakrájíme na tenké plátečky, oregano a mátu posekáme najemno. Česnek s bylinkami přimícháme do dresinku a necháme chvilku uležet.
  • 2
    Ugrilované, ještě teplé porce mečouna potřeme dresinkem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.