Grilovaný mořský ďas s jemnou omáčkou

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
20 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
947 mg
Cukr
919 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a na jemno nasekáme. Vložíme do misky, přidáme limetkovou šťávu, žloutky, vymícháme do husté pěny.
  • 2
    Za stálého míchání do pěny přiléváme olivový olej a vymícháváme v krémovou hmotu. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Steaky z mořského ďasa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a posypeme na jemno nasekanou čerstvou bazalkou. Lehce je potřeme olivovým olejem.
  • 4
    Grilovací pánev rozpálíme, rybí steaky grilujeme 5 minut z každé strany.
  • 5
    Steaky rozdělíme na připravené talíře, posypeme na jemno nasekanou pažitkou a podáváme s připravenou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.