Grilovaný pstruh marinovaný v pivu
20 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceCitronová šťáva
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 600gramůPstruh
- 100gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžícePetržel - nať
- 0,5lžíceLibeček
- 0,5lžíceOregano čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
31 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
34 mg
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Všechny bylinky jemně nasekáme, smícháme s citronovou šťávou a pivem.
- 2Pstruha osolíme, vložíme do marinády a pod fólií necháme alespoň dvě hodiny v chladničce.
- 3Marinovaného pstruha vložíme na gril a potíráme máslem, které jsme rozpustili.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.