Grilovaný rostbíf s ořechovým dipem
30 min.

Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
46 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
418 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí rostbíf naklepeme, potřeme olejem, nasolíme, opepříme, posypeme tymiánem a grilujeme 8 minut z každé strany. Potom zabalíme do alobalu a necháme 10 minut odpočinout.
- 2Do mixéru vložíme ořechy, nakládané okurky, prolisovaný česnek, kapary, petrželovou nať, sůl, pepř a olej a vše rozmixujeme dohladka.
- 3Maso vybalíme z alobalu, nakrájíme na slabé plátky a rozložíme na talíře. Ozdobíme listy rukoly a přelijeme ořechovým dipem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.