Grilovaný steak s česnekovým máslem
25 min.
Ingredience
- 4kusyTelecí kotlety
- 3stroužkyČesnek
- 30mililitrůOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 15gramůMáslo čerstvé
- 4gramyPetržel - nať
- 30mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1030 kcal
Bílkoviny
162 g
Tuky
37 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
171 mg
Cukr
218 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné kotlety osolíme, opepříme a potřeme olejem. Petržel omyjeme a nasekáme na jemné kousky. Máslo smícháme s petrželkou a citronovou šťávou.
- 2Maso necháme grilovat po dobu 10 minut na grilu, v polovině času otočíme. Servírujeme s trochou česnekového másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.