Grilovaný tuňák s paprikami

25 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
22 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tuňáka pokapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Různě barevné papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na široké proužky, olivy rozpůlíme a vypeckujeme.
  • 2
    Proužky paprik položíme na gril a pečeme ze všch stran, až se začnou dělat puchýřky. Papriky oloupeme, necháme vychladnout, smícháme s olivami, podle chuti osolíme, opepříme, zakápneme octem balsamico, pokapeme olejem a rozdělíme na talíře.
  • 3
    Filety z tuňáka osolíme, opepříme a ugrilujeme dozlatova. Přiložíme k paprikám na talířích a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.