Grundle v oleji

45 min.
Turecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
796 kcal
Bílkoviny
76 g
Tuky
49 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na polovině rozpáleného oleje osmažíme cibulku. Zalijeme 600ml vody, necháme 10 minut vařit a pak scedíme.
  • 2
    Na zbytku oleje orestujeme na kolečka nakrájenou mrkev, brambory a rajčata. Zeleninu podlijeme cibulovým vývarem a vaříme do změknutí.
  • 3
    K uvařené zelenině přidáme utřený česnek a rybky pokrájené na menší kousky.
  • 4
    Vaříme ještě 15 minut, poté přelijeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odstát.
  • 5
    Servírujeme s plátky citrónu a sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.