Gruzínské kuře čachochbili

75 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
843 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
44 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře rozsekáme na čtvrtky a v kastrole na rozpáleném oleji je ze všech stran prudce opečeme. Kuře pak osolíme, opepříme, podlijeme vývarem, přidáme rajský protlak, cukr a prolisovaný česnek, zakryjeme poklicí a dusíme 35-40 minut.
  • 2
    Nakonec přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, čtvrtky rajčat a dusíme doměkka.
  • 3
    Kuřecí čtvrtky na talířích posypeme sekaným koprem a podáváme je s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.