Gruzínské rychlé kuře
55 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
42 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
197 mg
Cukr
17 mg
Postup přípravy
- 1Kuře dobře očistíme a omyjeme. Nůžkami na maso kuře rozstřihneme podél páteře po obou stranách. Páteř vyndáme a zůstanou nám dvě půlky, které z obou stran potřeme utřeným česnekem a posypeme solí.
- 2Ve větší pánvi rozehřejeme olej, položíme na něj připravené kuřecí půlky a z každé strany pečeme přibližně 15-20 minut doměkka.
- 3Opečené půlky vyndáme z pánve, rozdělíme na talíře, dochutíme ještě solí, pepřem. Polijeme vypečenou šťávou, posypeme nasekanou petrželovou natí a jídlo podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.