Gruzínské rychlé kuře

55 min.
Gruzie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
42 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
197 mg
Cukr
17 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře dobře očistíme a omyjeme. Nůžkami na maso kuře rozstřihneme podél páteře po obou stranách. Páteř vyndáme a zůstanou nám dvě půlky, které z obou stran potřeme utřeným česnekem a posypeme solí.
  • 2
    Ve větší pánvi rozehřejeme olej, položíme na něj připravené kuřecí půlky a z každé strany pečeme přibližně 15-20 minut doměkka.
  • 3
    Opečené půlky vyndáme z pánve, rozdělíme na talíře, dochutíme ještě solí, pepřem. Polijeme vypečenou šťávou, posypeme nasekanou petrželovou natí a jídlo podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.