Guláš s bramborami a noky

75 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
871 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle osmažíme dorůžova cibuli nadrobno, přidáme papriku, krátce orestujeme, vložíme maso nakrájené na kostky. Osmahneme ze všech stran, podlijeme trochou vody, okořeníme, přidáme prolisovaný česnek a sůl a zakryté pozvolna dusíme, podle potřeby podléváme vodou.
  • 2
    Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na kostičky, z vejce, soli a hrubé mouky vymícháme husté těsto na noky.
  • 3
    Když je maso téměř hotové, přidáme brambory a dusíme, až je vše měkké. Nakonec omaštěnou lžičkou vykrajujeme noky a přidáme do guláše, 3 minuty povaříme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.