Guláš se zelím

75 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
50 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby namočíme do vody na 30 minut. V hrnci na sádle osmažíme na drobno nasekanou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené maso, posypeme červenou paprikou, houby scedíme, nakrájíme a vmícháme je k masu. osolíme, dáme kečup, prolisovaný česnek, podlijeme vývarem a v předehřáté troubě dusíme 20 minut.
  • 2
    Zelí nakrájíme na tenké proužky, přidáme do hrnce a dusíme dalších 30 minut. Když máme guláš uvařený, rozkvedláme smetanu, vmícháme ji do guláše, dochutíme pepřem, solí, nakrájíme petrželovou nať, dáme do hrnce a zamícháme.
  • 3
    Ještě teplý guláš podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.