Guláš z vepřového masa s fazolemi

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
876 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
44 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přes noc namočené fazole uvaříme a scedíme. Cibuli nakrájíme najemno, česnek rozdrtíme, maso nakrájíme na kostky, papriky zbavíme semen a nakrájíme na proužky, petrželovou nať jemně nasekáme.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso a restujeme. Poté vsypeme mouku, sůl, koření a půl minuty restujeme. Maso zalijeme pivem a vývarem, přimícháme fazole, pokrájené papriky, rajčatový protlak a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Do hotového guláše vmícháme petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.