Guláš ze skopového plecka s kořenovou zeleninou

110 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
23 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové plecko očistíme, nakrájíme na středně velké kostky, Cibuli i očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky, oloupané brambory na kostky.
  • 2
    Do vymazaného pekáče rozložíme maso, na ně položíme vrstvu cibule a zeleniny. Směs osolíme, opepříme a zalijeme několika sběračkami vývaru z masoxu. Pekáč přikryjeme a vložíme do středně vyhřáté trouby. Pečeme a podle potřeby občas podlijeme. Když je maso téměř měkké, přidáme k němu brambory a dusíme, dokud maso zcela nezměkne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.