Guláš ze zvěřiny s houbami

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
20 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem si v hrnku namočíme rozlámané sušené houby.
  • 2
    Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno, česnek rozdrtíme, rajčata spaříme, sloupneme, vykrojíme semena a nakrájíme na kostky, petržel oloupeme.
  • 3
    Na oleji rozpustíme slaninu, na ní zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso a orestujeme. Poté vsypeme koření, přidáme houby i s vodou, petržel, zalijeme pivem a pod pokličkou dusíme.
  • 4
    Když je maso poloměkké, vmícháme rajčata, sůl a dál dusíme. Do hotového guláše zašleháme smetanu a necháme prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.