Hašé z pečeného králíka
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1hrnekStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 2hrnkyKráličí maso
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 50mililitrůHovězí vývar základní
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
17 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
976 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Jemně pokrájenou cibuli a petržel zpěníme na másle, přidáme strouhanku a lehce osmahneme.
- 2Přilijeme trochu vývaru, mleté maso, koření a dusíme až je směs vláčná. Přimícháme prošlehaná vejce a necháme zhoustnout.
- 3Použijeme k naplnění zeleniny nebo pečiva.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.