Haše z vepřového a hovězího masa

115 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
28 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlík nakrájíme a zalijeme vodou. Cibuli drobně nakrájíme, česnek utřeme a vejce rozšleháme. Pekáč vymažeme tukem a vysypeme strouhankou.
  • 2
    Obě masa uvaříme, necháme mírně vychladit, pokrájíme a umeleme. Vmícháme namočený rohlík, z něhož jsme vymačkali vodu, cibuli, česnek, vejce, osolíme a okořeníme. Zalijeme vychladlým vývarem z masa. Přilijeme tolik vývaru, aby nám vznikla hmota řidší, než na sekanou.
  • 3
    Hmotu přendáme do připraveného pekáče, upravíme a pečeme v troubě předehřáté na 200 °C. Pečeme, dokud haše nezezlátne a nelepí se na špejli.
  • 4
    Hned podáváme s vařenými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.