Havířská pivní pomazánka s tvarůžky

10 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
933 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
72 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
623 mg
Cukr
879 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olomoucké tvarůžky pomeleme na masovém strojku, dáme je do mísy a vyšleháme je do lehkého krému s měkkým tvarohem, máslem, pivem, solí a sladkou a pálivou paprikou.
  • 2
    Omyjeme kerblík s pažitkou a bylinky pokrájíme nadrobno.
  • 3
    Oloupané šalotky nakrájíme na drobné kostičky.
  • 4
    Omyté feferonky zbavíme semínek a drobně je posekáme.
  • 5
    Kerblík s cibulí a feferonky zamícháme do vyšlehaného krému.
  • 6
    Natřenou pomazánku posypeme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.