Hermelínový krém
20 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 2lžíceOcet jablečný
- 50gramůTvaroh tučný
- 1kusCibule červená
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 1kusCibule
- 320gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
641 mg
Cukr
562 mg
Postup přípravy
- 1Sýr nadrobno nakrájíme a vložíme do mísy. Přidáme olej, lžíci octa, sýr rozmačkáme vidličkou a přimícháme tvaroh.
- 2Bílou cibuli oloupeme, najemno nakrájíme a smícháme s tvarohem. Červenou cibuli oloupeme, pokrájíme na kolečka a odložíme stranou.
- 3Sýrový krém osolíme, opepříme a ochutíme paprikou a octem. Necháme vychladit.
- 4Krém ozdobíme kolečky červené cibule a podáváme s čerstvým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.