Hermelínový krém

20 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
641 mg
Cukr
562 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýr nadrobno nakrájíme a vložíme do mísy. Přidáme olej, lžíci octa, sýr rozmačkáme vidličkou a přimícháme tvaroh.
  • 2
    Bílou cibuli oloupeme, najemno nakrájíme a smícháme s tvarohem. Červenou cibuli oloupeme, pokrájíme na kolečka a odložíme stranou.
  • 3
    Sýrový krém osolíme, opepříme a ochutíme paprikou a octem. Necháme vychladit.
  • 4
    Krém ozdobíme kolečky červené cibule a podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.