Hlávkový salát s bylinkovou zálivkou
20 min.

Ingredience
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 4lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 2kusySalát hlávkový
- 1lžícePažitka
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
83 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
586 mg
Postup přípravy
- 1Listy hlávkového salátu dobře omyjeme a osušíme.
- 2Smícháme je se zálivkou z octa, soli, oleje, nasekané pažitky, petrželky a cibule.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.