Hlávkový salát se žampiony
35 min.
Ingredience
- 10gramůOlej stolní
- 5gramůPetržel - nať
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
- 100gramůSalát hlávkový
- 50gramůŽampiony čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
65 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Hlávkový salát omyjeme a rozebereme na listy.
- 2Připravíme zálivku z oleje, octa, soli, pepře a cukru. Nalijeme ji na salát a povrch posypeme na oleji udušenými žampiony.
- 3Hotový salát ozdobíme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.