Hlemýždi na bylinkovém másle
75 min.
Ingredience
- 15gramůPetržel - nať
- 250gramůMáslo čerstvé
- 20gramůStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 400gramůHlemýždi
- 2stroužkyČesnek
- 40gramůŠalotka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
57 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
330 mg
Cukr
241 mg
Postup přípravy
- 1Bylinky a česnek jemně nasekáme, smícháme s máslem, strouhankou a nakrájenou šalotkou. Hlemýždě uvaříme v osolené vodě po dobu 20 minut. Maso vrátíme do vymytých ulit, naplníme bylinkovým máslem a naskládáme do zapékací nádoby.
- 2Pečeme 25 minut při 150°C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.