Holoubata grilovaná
45 min.
Ingredience
- 4kusyHoloubata
- 4špetkySůl
- 4špetkyPepř černý mletý
- 1lžičkaTymián čerstvý
- 1lžičkaRozmarýn čerstvý
- 1stroužekČesnek
- 2lžíceVíno červené
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
29 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
246 mg
Cukr
33 mg
Postup přípravy
- 1Omyjeme holoubata a rozstříhneme podél páteře nůžkami na drůbež. Rozevřeme je a tak rozlomíme kostru.
- 2V misce smícháme pepř, sůl, nasekaný tymián, rozmarýn, rozmačkaný česnek, přidáme máslo a červené víno. Vzniklou marinádou holoubata potřeme. Rozprostřeme je na rošt, podložíme pod ně pekáč. Na grilu je opékáme 25 minut, během pečení obracíme a potíráme zbytkem marinády.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.