Holoubata grilovaná

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
29 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
246 mg
Cukr
33 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme holoubata a rozstříhneme podél páteře nůžkami na drůbež. Rozevřeme je a tak rozlomíme kostru.
  • 2
    V misce smícháme pepř, sůl, nasekaný tymián, rozmarýn, rozmačkaný česnek, přidáme máslo a červené víno. Vzniklou marinádou holoubata potřeme. Rozprostřeme je na rošt, podložíme pod ně pekáč. Na grilu je opékáme 25 minut, během pečení obracíme a potíráme zbytkem marinády.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.