Holoubata smažená
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrnekStrouhanka
- 1kusVejce slepičí
- 600gramůHoloubata
- 1hrstPetržel - nať
- 1hrnekMouka pšeničná hladká T 650
- 250mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
973 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
76 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
990 mg
Postup přípravy
- 1Omyjeme a osušíme holoubata, rozdělíme na poloviny, osolíme a opepříme.
- 2Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.
- 3Dozlatova osmažíme v rozehřátém oleji.
- 4Ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.