Holubi s játrovou nádivkou

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
807 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
12 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí játra nakrájíme na malé kostičky, žampiony na plátky, petrželku posekáme najemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme žampiony, játra a osmahneme. Přendáme do misky, přisypeme strouhanku, petrželku, sůl, pepř, přidáme vejce, mléko a vypracujeme nádivku. Naplníme břišní dutiny holubů, uzavřeme párátky, holuby vložíme do hrnce, podlijeme vínem, vývarem, přidáme rajčatový protlak a zvolna dusíme doměkka.
  • 3
    Holuby s nádivkou naporcujeme, rozdělíme na talíře, přelijeme vydušenou šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.