Hopping John

170 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přes noc namočíme fazole do vody a necháme je nabobtnat. Druhý den je opláchneme a scedíme. Slaninu nakrájíme na kostičky, papriku nakrájíme nadrobno. Cibuli oloupeme a nasekáme.
  • 2
    Fazole se slaninou, papriku a cibuli dáme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme 2 hodiny, dokud fazole nezměknou. Podle potřeby přidáváme vodu.
  • 3
    Rýži uvaříme v dalším hrnci podle návodu na obalu. Potom rýži, olej, koření a sůl přidáme k fazolím, promícháme a vaříme na mírném ohni, odkud nenasají zbytek tekutiny. Pokrm podáváme v miskách ozdobený petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.