Hopping John s fazolemi

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
8 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole vyndáme z konzervy a scedíme. Uzenou šunku nakrájíme na kostičky, papriku omyjeme, zbavíme semen a rozkrájíme na kostičky. Jarní cibulku očistíme a pokrájíme na kolečka.
  • 2
    Do hrnce vložíme šunku, fazole, papriku, cibulku, přelijeme vodou, 60 minut vaříme. Podle potřeby doléváme vodu. Po uvaření scedíme.
  • 3
    Do dalšího kastrolu nalijeme vodu, osolíme a podle návodu na obalu v ní uvaříme rýži. Po uvaření rýži scedíme, vložíme do velké mísy, přidáme špetku kari, osolíme, zakápneme olejem, promícháme s fazolemi a šunkou.
  • 4
    Ihned servírujeme a zdobíme na jemno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.