Hořčice ze zeleniny

140 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
716 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
56 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
5 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nezralá rajčata omyjeme, z feferonek a kapií odstraníme jádřince a zeleninu nakrájíme na kousky. Cibuli, česnek oloupeme, nakrájíme na menší kousky. Všechnu zeleninu pomeleme na mlýnku na maso.
  • 2
    Pomletou zeleninu dáme do hrnce, přidáme sůl, pepř, cukr, nové koření, nakonec vmícháme hořčici. Podle vlastní chuti dochutíme kari kořením. Na mírném ohni za častého promíchání suroviny vaříme 120 minut.
  • 3
    Ještě horkou hořčici rozdělíme do teplých skleniček. Zavíčkujeme je, obrátíme víčky dolů. Skleničky s hořčicí necháme vychladnout a uskladníme na chladném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.