Hořčičná omáčka se srdcem

110 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
34 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
939 mg
Cukr
553 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vývarem a uvaříme pod pokličkou doměkka.
  • 2
    Vývar vyvaříme na 500 ml. Maso nakrájíme na malé kousky. Šalotky a česnek pokrájíme nadrobno.
  • 3
    Rozehřejeme máslo, osmažíme na něm šalotky a česnek, přidáme mouku a opražíme dozlatova. Přilijeme vývar a vaříme 10 minut. Vmícháme mascarpone, všechny druhy hořčice a šťávu z citrusů. Omáčku osolíme a opepříme. Vložíme maso, prohřejeme a dochutíme koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.