Hořčicová tvarohová omáčka

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
78 mg
Cukr
59 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh našleháme s mlékem, přilijeme olej, citronovou šťávu, osolíme, osladíme podle chuti a přidáme hořčici. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Nakonec do omáčky vmícháme jemně nakrájenou pažitku (nebo petrželku).
  • 3
    Podáváme k rybím pokrmům, k masům nebo k pokrmům z vajec. Omáčku můžeme použít i při přípravě zeleninových salátů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.