Houbové rizoto s vepřovým masem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1071 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
41 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme cibuli společně s česnekem. Přidáme rýži, kterou lehce osmahneme. Podlijeme bílým vínem a mícháme tak dlouho, dokud se víno nevsákne do rýže. Přilijeme vývar a vaříme tak dlouho, až je rýže krémovitá. Přibližná doba vaření je asi 20 minut podle druhu rýže.
  • 2
    Do uvařené rýže vmícháme vepřové maso nakrájené na nudličky, pokrájené houby, smetanu, parmezán, snítku petrželky a na kostičky nakrájenou papriku. Vše dochutíme solí a necháme asi 3 minuty uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.