Houby se zelenými fazolkami a šalvějí
18 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60mililitrůVíno bílé
- 2lžíceOlej olivový
- 30gramůMáslo čerstvé
- 3kusyCibulka jarní
- 500gramůHouby čerstvé
- 1hrstŠalvěj čerstvá
- 1špetkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 250gramůFazolové lusky zelené
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V pánvi rozpálíme olej a máslo a krátce orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nakrájené houby a za stálého míchání smažíme cca 5min.
- 2Poté nasypeme překrojené fazolové lusky, zalijeme vínem, přidáme šalvějové lístky, ochutíme solí a pepřem, zakryjeme a cca 3min podusíme.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.