Houby se zelenými fazolkami a šalvějí

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozpálíme olej a máslo a krátce orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nakrájené houby a za stálého míchání smažíme cca 5min.
  • 2
    Poté nasypeme překrojené fazolové lusky, zalijeme vínem, přidáme šalvějové lístky, ochutíme solí a pepřem, zakryjeme a cca 3min podusíme.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.