Hovězí boršč

120 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2993 kcal
Bílkoviny
214 g
Tuky
130 g
Sacharidy
259 g
Vláknina
37 g
Cukr
59 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 °C nebo na stupeň 4. Omytou řepu usušíme a zabalíme do alobalu. Řepu pečeme do měkka, asi 30 minut. Necháme vychladnout, oloupeme ji a nakrájíme na malé kousky. Zakápneme šťávou z limetky a dáme bokem.
  • 2
    Vezmeme přiměřeně velký hrnec a rozpálíme v něm olivový olej. Česnek a cibuli na mírném ohni vaříme, dokud nezezlátne. Vmícháme bobkový list, sůl, pepř a na jemno nasekanou petržel. Přidáme na malé kousky nakrájenou brukev, mrkev, celer, papriku, rajčata, sušené meruňky a hovězí maso. Restujeme 7-10 minut a potom zalijeme vývarem a vodou. Přidáme upečenou řepu.
  • 3
    Hrnec přiklopíme pokličkou a na mírném plameni necháme zeleninu povařit dokud nezměkne. Přibližně 1 hodinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.