Hovězí dalmatské maso
150 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej slunečnicový
- 3stroužkyČesnek
- 600gramůHovězí maso zadní
- 2decilitryHovězí vývar základní
- 3lžícePetržel - nať
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1kusCitrony
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
38 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí maso pokrájíme na plátky, které obalíme v hladké mouce a v rozpáleném oleji je po obou stranách dozlatova osmažíme.
- 2Posypeme je solí, pepřem, pokrájeným česnekem a drobně nasekanou petrželkou.
- 3Přidáme nastrouhanou kůru z jednoho citronu, zalijeme hovězím vývarem, maso musí být ponořené.
- 4Promícháme, zakryjeme pokličkou a dusíme do změknutí minimálně 1,5 hodiny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.