Hovězí dalmatské maso

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
38 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso pokrájíme na plátky, které obalíme v hladké mouce a v rozpáleném oleji je po obou stranách dozlatova osmažíme.
  • 2
    Posypeme je solí, pepřem, pokrájeným česnekem a drobně nasekanou petrželkou.
  • 3
    Přidáme nastrouhanou kůru z jednoho citronu, zalijeme hovězím vývarem, maso musí být ponořené.
  • 4
    Promícháme, zakryjeme pokličkou a dusíme do změknutí minimálně 1,5 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.