Hovězí dušené na víně

245 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na kostky a necháme osmahnout na rozpáleném oleji.
  • 2
    Mezitím oloupeme cibuli, pokrájíme jí na drobné kousky a necháme taktéž osmažit na rozpáleném oleji.
  • 3
    Maso lehce zaprášíme moukou, necháme mírně ztmavnout, poté podlijeme vínem.
  • 4
    Přisypeme pokrájené bylinky, rajčatový protlak a česnek. Osolíme a opepříme. Vše dobře promícháme a uvedeme k varu.
  • 5
    Poté na povrch rozložíme plátky šunky, přiklopíme poklicí a necháme 210 minut dusit.
  • 6
    Po uvaření ihned servírujeme, vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.