Hovězí guláš barevný

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
38 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozpustíme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dorůžova. Přisypeme mletou papriku, necháme rozpustit v tuku a přidáme maso, lehce orestujeme, osolíme, opepříme, přidáme lžíci hořčice a podlijeme vodou. Mouku rozmícháme v trošce vody a za stálého míchání přilijeme do guláše, ochutíme česnekem a vaříme 90 minut.
  • 3
    Na horkou pánev nasypeme kostičky slaniny, necháme trochu vyškvařit, přidáme kapie pokrájené na nudličky a celer nastrouhaný nahrubo. Pár minut orestujeme a stáhneme z ohně.
  • 4
    Guláš rozdělíme do talířů, ozdobíme čtvrtkami vařeného vejce a směsí z pánve.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.