Hovězí guláš s rýží

110 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
21 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, zelenou papriku na nudličky, česnek prolisujeme, kysané zelí scedíme a pokrájíme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, posypeme mletou paprikou, přidáme maso, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě. Přisypeme česnek, kmín, podlijeme vodou tak, aby bylo maso zakryté a vaříme do měkka. Nyní přidáme zelenou papriku, kysané zelí, povaříme, nakonec vmícháme dušenou rýži, smetanu, provaříme a odstavíme.
  • 3
    Servírujeme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.