Hovězí karbanátky se špenátem a sýrem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
10 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme mleté hovězí maso, sůl, pepř, sladkou a pálivou papriku, majoránku, vejce, omytý, nadrobno pokrájený baby špenát, nadrobno pokrájenou jarní cibulku, prolisované stroužky česneku, 20g strouhanky a 2 lžíce nastrouhaného sýru. Směs dobře promícháme a necháme v chladničce 30 minut odpočinout.
  • 2
    Troubu si předehřejeme na 200°C. Plech si vyložíme pečícím papírem. Z masové směsi vytvarujeme menší karbanátky, obalíme je ve strouhance a poklademe na plech. Plech s karbanátky vložíme do středu trouby a pečeme je do zlatohněda z každé strany přibližně po 8-10 minutách.
  • 3
    Karbanátky podáváme teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.