Hovězí kostky se zeleninou a rozmarýnem

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
21 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
13 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme chřest, očistíme, oloupeme dolní třetiny a stonky. Oloupeme také mrkev a blanšírujeme ji 5 minut, chřest blanšírujeme 10 minut, následně ho potom podélně rozkrojíme. Brambory se slupkou vaříme ve vodě přibližně 10 minut, necháme zchladit, oloupeme. Cukety omyjeme a podélně krájíme na plátky. Pečicí plech potřeme olejem a maso, okořeněné solí i pepřem na něj rozložíme. Promícháme zeleninu, přidáme ji k masu. Rozmarýnem posypeme zeleninu i maso, okořeníme solí, pepřem. Pokapeme 3 polévkovými lžícemi oleje a pečeme v troubě, předehřáté na 200°C. Přibližně za 20 minut je maso upečené a zelenina získá zlatohnědé zabarvení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.