Hovězí maso dušené s cuketou a olivami

92 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
37 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Měkké maso vyjmeme, vývar dáme stranou. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, očištěnou cuketu nakrájíme na kostičky, olivy rozpůlíme, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Uvařené maso osmažíme na oleji s cibulí a česnekem, vmícháme cuketu, olivy a rajčata, ochutíme skořicí, solí a pepřem. K směsi přilijeme 800 ml vývaru z masa a na mírném plameni dusíme zhruba deset minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.